Pressinformation och nyheter

Sumers eltjänst – nu även till små- och medelstora företag

January 25, 2016 13:30

Sumer lanserar en unik outsourcingtjänst för elavtal som inte funnits tidigare för små- och medelstora företag, med fokus på förvaltning, kostnadsreducering och miljö.

Förutom priser som över tid slår andra aktörers kampanjprismodeller erbjuds 100 % vindkraft utan påslag och ett avtal där de får ett inköpspris som är säkrat mot pristoppar, allt för att undvika dyra månader om spotpriset går upp.

”Det här är något som storföretagen haft i många år. Därför är det extra kul att Sumer nu kan ge det här till alla tusentals mindre företag ute i landet, utan att det kostar dem något.” säger Eva-Lotta Persson, nytillträdd VD för Sumer.

För mindre företag har det inte funnits några alternativ än att ta hand om elavtalen själv. Många småföretagare har hört av sig till Sumer och efterfrågat en liknande outsourcingtjänst som Sumer har på privatkundsidan, där tjänsten är en stor succé. Sumer har för närvarande över 300 000 registrerade medlemmar. Precis som för privatpersoner är det viktigt för företag att hela tiden titta på utgiftssidan. Goda vinstmarginaler handlar om att pressa ner de fasta kostnaderna där elen för många är en stor och viktig post.

”Den här tjänsten gör att företagaren kan ägna sig åt sin kärnverksamhet samtidigt som vi ser till att dra ner kostnaderna för företaget. Dessutom kan de profilera sig som ett bra miljöval.” säger Eva-Lotta Persson.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Eva-Lotta Persson, VD (talesperson), eva-lotta.persson@sumer.se

Jon Nordgren, kommunikatör, jon.nordgren@sumer.se

Tel: 08-511 04 736