Pressinformation

Kontaktpersoner


Fredrik Carlqvist Kommunikatör, 08- 511 04 736

fredrik.carlqvist@sumer.se

Pressinformation

Sumers eltjänst – nu även till små- och medelstora företag

Pressrelease January 25, 2016 13:30

Sumer lanserar en unik outsourcingtjänst för elavtal som inte funnits tidigare för små- och medelstora företag, med fokus på förvaltning, kostnadsreducering och miljö.

Läs vidare

Sumer blir en hundraprocentare – bara vindkraft i alla nytecknade elavtal

Pressrelease December 17, 2015 11:51

Sumer tar ställning i miljöfrågan och går i och med sin lansering av det nya varumärket Sumer ut med att de nu blir en hundraprocentare. I alla nytecknade elavtal kommer medlemmen framöver att få 100 % ren energi, bara vindkraft, men till samma låga pris som förut.

Läs vidare

Sumer bildas genom att Baraspara och Smartbudget går ihop – blir ett av Nordens största fintech- och prispressarföretag.

Pressrelease December 13, 2015 19:36

Sumer vill förnya konsumentens roll på marknaden inom el, försäkring, pension och lån. Samtidigt vill de erbjuda mer kontroll över den egna ekonomin med smarta ekonomiverktyg. Det totala antalet medlemmar blir i och med samgåendet över 300 000.

Läs vidare

Detta elavtal var bäst under vintern

Pressrelease February 13, 2015 10:31

Energimarknadsinspektionen rapporterar om låg elanvändning under fjolåret, vilket innebär att elkonsumenter med rörligt elprisavtal var elmarknadens vinnare.

Läs vidare

Kampanj mot brytavgifter uppmärksammas av Energimarknadsinspektionen

Pressrelease February 02, 2015 09:30

​I fjol överlämnade Baraspara en namninsamling mot dyra brytavgifter till dåvarande energiminister Anna-Karin Katt och Energimarknadsinspektionen. Nyligen träffade Baraspara Energimarknadsinspektionen för att diskutera problematiken kring brytavgifter.

Läs vidare

Kunder mindre benägna att konsumera om valen är för många

Pressrelease October 23, 2014 10:04

En studie utförd av forskare på Columbia och Stanfords Universitet visar att kunder är tio gånger mindre benägna att konsumera om valen är för många. Ur liknande tankar har Baraspara vuxit fram med syftet att förhandla och välja det bästa avtalet inom varje segment.

Läs vidare

Baraspara överlämnar namninsamling mot dyra brytavgifter till Energiministern

Pressrelease April 07, 2014 16:28

Barasparas namninsamling mot brytavgifter är nu avslutad. De 1185 signaturerna kommer att överlämnas till Energiminister Anna-Karin Hatt och Energimarknadsinspektionen under dagen.

Läs vidare

Baraspara expanderar till Finland

Pressrelease February 24, 2014 11:17

Baraspara erbjuder sina medlemmar förvaltningstjänster inom el, försäkring och pension. Nu tas steget över till den finska marknaden genom att erbjuda en förvaltningstjänst av elavtal.

Läs vidare