Sumer förnyar konsumentrollen

Om oss

Office

Vi vill ha bra priser på våra avtal. Vi vill spara pengar och på det sättet se till att vårt kapital växer. Men framför allt vill vi att någon gör det här jobbet åt oss. För ärligt talat är just den delen inte speciellt kul. Vi har varken tid eller ork att förhandla med elbolag, ringa runt till försäkringsbolag eller flytta våra pensionspengar titt som tätt mellan olika fonder.

Vi vill slippa göra just det arbetet. Det lämnar vi gärna bort till våra experter på Sumer. Och vi gör det medvetet, med full insikt om anledningen: Om vi är många kan vi få fördelaktiga avtal samtidigt som vi slipper förhandlingsjobbet.

Men vi vill även skapa större medvetenhet och genomlysning inom andra områden. Budgetverktyg. Intelligenta jämförelsesidor. Precis allt som skapar insikt om den egna ekonomin vill vi ha. Sumer handlar också om någonting mer än allt det här.

Vi är över 300 000 medlemmar. Det är några procent av Sveriges vuxna befolkning. Det skapar möjligheter att förändra branscher och förhållandet mellan konsument och storföretag.

Vi har skapat Sumer för att vi vill att vår roll som konsument ska bli starkare.

Läs gärna vår blogg.

När du lämnar dina personuppgifter till Sumer kan du alltid känna dig trygg med att vi skyddar dina personuppgifter. Vi hanterar dessa i enlighet med den svenska integritetsskyddslagstiftningen. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Karriär

För oss på Sumer är det viktigt att vara en attraktiv arbetsplats. Att förbättra vardagen för våra medarbetare är därför ett fortlöpande arbete. Exempel på frågor vi arbetar med är arbetsvillkor, mångfald, arbetsmiljö och kompetensutveckling. En viktig del av arbetet är vår strävan att förvalta individens kompetens och intresse. Oavsett roll på företaget är alla medarbetare viktiga för vår tillväxt. Vi har en kultur som bygger på laganda, glädje, respekt, lyhördhet, målmedvetenhet och öppen kommunikation.

Delar du våra värderingar och vill vara med på vår resa?
Skriv till oss här så träffas vi över en kaffe!