Jämför SverigesEnergi elförsäljning AB

SverigesEnergi elförsäljning AB ligger på plats 2 bland alla elbolag med ett snitt på 4.1 i betyg och har 125 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess kundprocesser, styrkan dess tjänsteutbud. Baserat på 288 betyg.

SverigesEnergi
Betygsätt SverigesEnergi elförsäljning AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

November 07, 2018 02:50

"Vad skaru ha för en Gyrosrulle?"

September 12, 2018 18:54

"Otroligt förvånad över kundbemötandet från Sveriges Energi, fick hjälp med alla frågor som jag hade och med mina elkostnader, av en jätte trevlig säljare som hette Robert. Lyckades halvera min månadskostnad vilket jag är väldigt glad över med tanke på att jag även fick rabattkoder utav honom på Elgiganten!! :)"

August 27, 2018 14:44

"Känner oss lurad, vi har högre kostnader nu, sagt upp idag"

August 14, 2018 11:09

"Kaffet smakar skit igen dock...."

August 10, 2018 14:18

"Idag är slutet för en epok. Epoken fylld med BangaLatta, Bosse-Lasse-Krille och ändlösa kabadosser. Genom åren har vi avnjutit ett flertal skratt, ilskevrål och storböl. Folk har kommit och folk har gått, men vi har alltid stått fast vid våra principer. 1. Ge kidsen vad dom vill ha. 2. Klaga på kaffemaskinen. 3. Skevsmutt. Vila i frid Svesses elhandel, vi kommer kanske inte att sakna dig, men vi kommer sakna de sakerna som du tillförde samhället. Må elen för evigt inte komma på dubbla fakturor utan att det bara blir en faktura för elhandeln. Må elcertifikatet alltid vara lurigt. Hadetgott Pusshaj!<3 /Honka"

August 09, 2018 08:54

"Smuttans! Smuttens! Smuttkalas! Smuttkadens! Smuttomotto! Smuttolotto!"

August 08, 2018 08:29

"Rump-Lasse hade ju bara tre dagar kvar av eländet. Enkel matte då ju att han frågade om han kunde få heltrygg med en bindningstid på trettiotvå och en halv månad. Geni. Heltryggt."

August 06, 2018 10:35

"Sumeren är kort. Det mesta alstrar bort. Men nu är elen här. Så ta för dig. Kanske bara idag! - Tomas Eldin 2018"

August 05, 2018 23:34

"Bluff företag"

July 30, 2018 13:07

"Top 5 färdmedel här i världen: 1. Skjärtlapp, sommartid 2. Rulltrappa med inlines 3. Styltor på is 4. Spark på grus 5. Elcykel i valfritt vattendrag "

July 30, 2018 10:30

"Tio 10 namn 1. Lensman 2. Quvarts 3. Friktyr 4. Laban 5. Gregert 6. Lyfons 7. Rudde 8. Jökrill 9. Happdö 10 McTracer"

July 27, 2018 09:40

"eh hej? 60 vårar, snygg som få, namnet var skushk. jag är väll egentligen den sista kvarlevande bil-imitatören, tycker det finns ett lugn i det här med att känna mig som en bil. vissa dagar är man en kia 640 odämpad men en jäkla trimmer kring krimskramsmöjängen andra dagar är man en ford mustang 90 80 70 40 60 ny lackerad med bräckliga fäljar men idag känner jag mig helt enkelt som en gammal crecent cyckel, ooljad kedja, nybytta däck och välanvänt styre. Jobbar för tillfället på bilskroten....känns ju jäkla sorgligt faktiskt som tur väl har jag min hobby, är ju sen länge gösselsammlare har en del fina samlar objekt hemma i läggan. så a om någon vill ses eller ta en koffert eller något så är mitt telefonnummer 69 äh jag bha skoj med dä. här är det. femtifyrasju osså emajl Carboi69KUKEN@dudemail.fun "

July 26, 2018 10:14

""När Klimpa tog över hela flytvästsmarknaden 1992 blev det ju snadlådenivå i på hela styrelsen. Han gjorde många val som försämmrade våran framgång inom det hära med att liksom........aa helt enkelt tillverka och sälja flytvästar. Införde nya flytkriterier, plastgarantier och lovade kunden en refund om västen helt plöttsligt skulle sluta fungera och personen mot förmodan skulle överleva. så därför lämnade jag branschen och började syssla med åsk-skådning mycket kul att se när det blixtrar och dundrar och den biten där du vet a där med va. Så nu när det varit åskfritt här i Leksand i ungerfär 92 månader har jag och min gamle vän Hektor Kompa Plyddplass vänt oss mot framtidens företag Tjofräs & Dylikt. jäkla bra tjänster må jag sig så sig å sig. aaa haj va. " "

July 25, 2018 14:06

"eeehhhhh hej och så mitt namn ska du skita i, men jag har en hel del att säga om detta elbolaget, det är ett som ska va sagt. Jag heter tyko tax tünkelschpül och är tynglyftsvetrinär och snusberoende. Bosatt i nordöstra Glentarp men befinner mig oftast i Zingofabriken "läskgörvihär AB". Där brukar jag smuggla smygcola åt västryssen. Problemet är såhär va! Pingokungen Urin Urban Slask sa till mig att jag va guttans go men att han var mer en så! rikitgt lågt faktiskt. aja ska väll gå. måste hinna till mitt 7:de VM i 400 kilos nakenkatt. van ju förra året oxå men men......happ det var väll det vinkelfränt!!!!"

July 25, 2018 08:57

"Sompa Tonkanen, X antal år gammal fågelskådare på heltid och hobby-brandman. Åldern är ju bara en siffra som dom säger, men den siffran är tyvärr sekretessbelagd i dessa sammanhang, hehe. Dom flesta tror ju att det här är ett ganska hyvens snedsteg i företagens Mecka, men då har de inte stirrat besten i vitögat än!! Jag sa ju till Tor Espen att om jag inte får vad jag vill ha på Pressbyrån så blir det ingen deal va. Så jag fick 10-15% rabatt på elgiganten och nu är jag på denna åtråvärda position som kallas personlig konkurs. De var de de. Hajken"

July 24, 2018 14:42

"Stoffe-Styff Staffansstoff som ju jobbat inom sågspånsbranchen under längre tid än jag, hörde ju ifrån boffa-bjärra bwobblaby att detta var den bästa strömbutiken i hela Flen. Han hade ju i och för sig tidigare bara använt sig utav duracellbatterier för att försörja sin gård med varan, men påstod sig ändå ha en helkass bild utav hur marknaden faktisk funkade. Svesses elaffär brukade han säga.......riktigt kap för mig det va!!! Så eftersom dessa pålitliga grabbarna använde denna elen så köpte jag samma el som Dunder Leffe Supman som sen länge varit socknens snabbaste öldrickare. Han tänkte jag, Han kan nog inte ha fel om någonting. så nu har jag det elavtalet. happ, nae, hepp du, det var som det är, SNEDGÖTT!!!! "

July 24, 2018 14:35

"Var ju VM i Elcykel nyss och då vann ju dom här grabbarna. Måste vara den bästa elen då helt enkelt. Grön verkade elen vara med för cykeln var ju det!"

July 23, 2018 10:11

"Hej halloj. Färje-Örjan Ankarbrygga här, 67-årig färjefantast och en av detta avlånga lands halloumipacifister. Jag pratade ju Sonny som hade hört Konny gola om elen en tidigare episod. Han hade i sin tur fått infon ifrån Bunker-Ronny som inte alls var så insatt i incidenten från början, men eftersom Tommy-Tonny drog med honom så blev han ju fast! Lonny blev ju arg eftersom Bonny hade varit otrogen och valt ett annat elbolag. Så jag är helt enkelt med nu bara för att kompensera en förlorad kund då va. Skulle egentligen upp på färjan igen, men fick ju avboka i gryningen precis när Alberta stod där och väntade på mig. Är väl lite ledsen nu men det går över tills jag gifter mig. "

July 23, 2018 09:04

""-Smutt!" sa den svettiga dörrknackarförsäljaren med en nasal ton medans jag skrev på avtalet jag skulle komma att ångra resten av mitt liv. Hans panna var glansig och hans flin var onskefullt. Jag ville bara ha lite billigare el-avtal. Kanske ett sånt som Percy nu haft under en längre tid. Perscy pratade alltid om att det tydligen fanns billigare el därute på elmarknaden. han brukade säga -ahhhha ehhehehh alltså det får ju inte undgå dig att du missar många ören på att inte göra en mer respektabelt elval, reflektion kolon är du dum i huvudet........JA!!!!! Så sa han innan han snorloska mig rakt i tjofräsen. Så nu står jag här i min egen hall, darrar på handen, drar blicken över säljarens flin och skriver på. Släpper andans och översköljs utav ånger. Säljaren säger. Underbart att göra affärer med dig broder....det blir fyem flundra kyusen dronor då va! skickar en fraktura med fax i slutet av förra månaden med förfallodatum presic när fan jag vill. Ha ett jäkligt föruttnande liv hörru. Och så gick han, bara sådär........och jag va kär."

July 13, 2018 08:34

"Vad hände egentligen med Rasse-Ponta Hultanen? Spårlöst försvunnen verkar det som..."

July 12, 2018 13:40

"Joooooo det var ju så att det var ju ungefär tropisk värme i läggan så jag chackade upp till elbolaget och frågade om dom kunde lösa biffen då va. Då sa de dessa magiska ord: Vi Ger Alltid Kidsen Vad Kidsen Vill Ha. Vilket elbolag är ens en sån dröm? Ooooo Heaven is a place on earth sa jag till dom!!"

July 11, 2018 16:05

"Sudden tipsade mig om detta risiga toppbolag när jag hade en liten kris i mitt småföretag Skor&Skit AB. Skevsmuttad som jag var tog jag kontakt med Sudden som sa att det var ett hyvens bolag som alltid gjorde rätt för sig. kan så här 3 minuter in i mitt kontrakt med bolaget säga att det är ju INTE gott......men men. det är ju iallafall gött liksom. blytunga priser, förtroende tunnare än en nål, förruttnande kundservice och en jäklar med massa kärlek. får fem av blå dolmar"

July 11, 2018 08:56

"Skulle beställa en pizza och hamnade här. Vad i helskotta..."

July 11, 2018 08:54

"Skulle la ut och lira fotboll med grabbarna va! Då ringer en ängel ifrån himlen och lägger fram detta magiska företag på ett silverfat. Jag frågade om det var gött eller gott och fick svaret att det kan vara precis det du vill att det ska vara. VILKEN DRÖM!! Tjong i medaljongen och dra mig baklänges bakom Aspöfärjan vilken succé!"

July 10, 2018 08:50

"Bytte ju först ifrån Trollebo Elförening till Lasses Eltjofräs i Norrbotten AB. Tog en omväg förbi VårEgnaHamsterEl och när dom gick i konkurs på grund av den rådande hamstersituationen så blev det ju det naturliga valet Benkes el och kött. Sen tog jag raska steg emot våra drömmars elbolag Svesses El och Övrigt. Och nu är man här. Happ. Det var ju det. Skevsmutt!"

July 09, 2018 08:42

"Hur går det egentligen med min Pasta Vongole? Har väntat i en halv evighet nu ju."

July 02, 2018 09:05

"Ponta-Olfert Brunstenhorn, 22-årig tangentbordskrigare från Jukkasjärvi. Jag hade lite plats över för mina badankor i garaget. Har du något tillgängligt förvaringsutrymme? Kanske bilen? Flotten? Diskhon?"

June 20, 2018 11:42

"Robbe-Per Plyfa, 63-årig storbarnspappa från Flen. Mitt badkar är totalt överfyllt av badankor och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Någon här som har ett hett tips kanske?"

June 19, 2018 08:23

"Bosse-Brasse, 59årig småbarnspappa från Tierp. Kalasnöjd med hela båten. Skutan ror som vågorna for va! Underbart smutt!"

June 13, 2018 14:57

"Snussnyggt!!"

June 12, 2018 12:56

"Jag gav ju kidsen vad dom ville ha så aaah eeeeh skitbra!!"

March 08, 2018 14:13

"NÄMEN DRA ÅT HELVETTE VILKEN JÄVLA CYKEL"

February 21, 2018 11:04

"Första, andra, tredje SÅLD till mannen med Gula hatten och den lilla apan!"

February 08, 2018 14:19

"Korven smakar inte alls bra."

February 01, 2018 08:57

"asså detta är ju ett elbolag fattar ni väll"

January 26, 2018 14:18

"kan du skicka smöret ? "

January 18, 2018 13:02

"tycker inte om deras senaste platta, :( dom har typ lämnat sitt avskalade sound som dom hade om man typ kollar på deras första ep jag menar bra mix jo visst men vart är känslan?"

January 17, 2018 14:32

"good food and for good price!! i will bring friends her!"

January 11, 2018 12:54

"vilken elleverans ändå!!! rätt så sinnes hur grymma dessa grabbarna är på att..... ja leverera el helt enkelt. lamporna lyser och frysen funkar såå aahhh ehhh ja är nöjd alltså. kan värkligen inte överinformera det faktum att när det gäller el....wow alltså dessa snubbar som jobbar här ändå......jäklar vilken övermåligt förpillad leverans utav electrisitet"

January 10, 2018 14:07

"good place in the world. its a great place in world!!! "

January 08, 2018 13:20

"very cool app 5/5 i am very happy with this app"

January 05, 2018 09:45

"https://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0"

December 11, 2017 08:53

"nerf signed pls rito"

December 08, 2017 09:33

"är detta .......... E:ON?"

December 05, 2017 09:09

"hade moderna försäkringar innan men med grön och trippel-trygg behöver jag inget försäkringsbolag!!!! :)"

December 01, 2017 13:36

"Sveriges Energi försökte lura på mig ett abonnemanget jag inte ville ha. På ett extremt fult sätt/Owe Sjöblom"

November 13, 2017 09:02

"litet, intimt och mysigt. Fick dock vänta länge på maten och personalen var något okunnig kring vilket vin som skulle passa väl till min rätt. maten dock mycket god. 4/5"

November 09, 2017 09:07

"#nohate har gått för långt! "

November 08, 2017 08:45

"aja ;)"

November 01, 2017 09:48

"Tecknade ett avtal hos dem 31/10 ångrade detta 1/11. Pratade med någon på deras kundtjänst som var jätte otrevlig och ville inte att jag skulle säga upp bara gör att jag läst dåliga kommentarer om dem på nätet från någon dum 18åring enlig honom. Samt kallade han mig dum för att jag ville säga upp det. Men efter 10 min med han i telefonen sa jag för typ 10 gången att jag säger upp mitt avtal sedan la jag på. "

October 31, 2017 09:02

"kul"

October 27, 2017 08:55

"good stuff "

October 13, 2017 09:15

"Är detta något dotterbolag till ELON eller ? "

October 12, 2017 14:20

"En säljare knackade på dörren och presenterade ett gäng extratjänster samt prisgarantin. Jag var intresserad av garantin och skrev avtal, men tackade nej till extratjänsterna. Några veckor senare blir jag uppringd av ytterligare en försäljare som sa "Bra att du tackade nej till extratjänsterna, de är inget att ha". What? De är tydligen oense inom företaget ifall deras tjänster är bra eller inte. I vilket fall fick jag till sist säga nej TRE gånger för att de skulle fatta att jag inte ville ha några extratjänster. Bytte till annat bolag så snabbt jag kunde därefter."

October 04, 2017 10:21

"Avtalet blev mycket dyrare än det jag har idag. Försäljaren lovade tvärtom."

September 19, 2017 16:02

"gött eller så....-."

August 22, 2017 17:22

"Blev lurad. Rakt av! Riktigt grisiga säljare"

August 17, 2017 08:23

"Detta funkade bra för mig. Har inte vart i kontakt med någon kundtjänst en så kan inte uttrycka mig om det men priserna är bra och elen kommer som den ska! "

August 15, 2017 10:50

"Funkar väll bra."

August 11, 2017 11:20

"Pratade med en väldigt trevlig kille, tror han hette Simon, för 4 månader sedan ungefär. Betalar knappt någonting numera för elen"

August 09, 2017 12:49

"Vet inte vad jag ska säga.... Mer än att detta var toppen. allt var precis som de lovade och jag blev kär. träffade en trevlig som hette henry eller kanske simon eller Alexander!!!!"

August 07, 2017 10:32

"Bra priser och bra avtal. Tydlig marknadsföring också. "

August 04, 2017 13:12

"hade ju ELON innan......"

August 03, 2017 09:10

"Lovande heligt att jag skulle få mycket billigare el när jag bytte till dem. Blev tvärtom. När jag tog upp detta med deras support påstod de bara att det berodde på rekordhöga elpriser överlag. När jag nu bytt från Sveriges fick jag direkt billigare månadspris... Och till råga på allt skickar de en bluffaktura på nästa 1000 kr som påstår att jag felaktigt avbrutit avtalet. "Systemfel" försvarade de sig med. "

August 01, 2017 11:08

"Har alltid varit skeptisk till elhandeln överlag men Sveriges El bevisade verkligen motsatsen och äntligen har jag hittat ett bolag som tar mig seriöst. Toknöjd!"

July 24, 2017 14:26

"De lurar sina kunder genom att sätta extremt höga elcertifikat och kallar det "lagstadgad avgift". Lagstadgad avgift är det förvisso, men det motiverar inte 3-5 gånger högre elcertifikat än övriga elbolag. Detta borde Konsumentverket kolla närmare på. Avråder skarpt från dessa lurendrejare!"

July 10, 2017 09:17

"Har pratat med både försäljare och kundtjänst från Sveriges Energi och de 3 personer jag pratat med har skött sig exemplariskt villket är väldigt viktigt tycker jag. Aldrig haft så låga elkostnader!! 5/5 /Robert S i Tranås"

June 30, 2017 12:35

"Nöjd kund!"

June 29, 2017 19:38

"Gillade inte riktigt att säljaren vid dörren bara ville kolla så jag inte blev lurad på elpriserna. Han var inte där för att byta. Nähä.,,, men en bit in i samtalet förstod jag att han ville visst att jag skulle byta leverantör. Det var bara att skriva på så skulle ha hjälpa mig. Fick ingen information om avgifter m.m..."

June 29, 2017 08:15

"Bra för en person som mig som lätt går in i väggen. Trippelgarantin kom verkligen till användning! Bra priser och kundtjänsten var jättetrevlig!"

June 26, 2017 20:47

"Brytavgifter på ett 3-månadersavtal på 760 kronor är direkt oseriöst. Kommer kontakta konsumentrådgivare och troligtvis ARN också. Bluff-företag!"

June 21, 2017 08:29

"Toppen bolag!"

June 19, 2017 13:59

"Det verkade för bra att vara sant och jag var tveksam men sen insåg jag att det var i princip risk fritt att pröva med tanke på att de samarbetar med Elgiganten och har prisgaranti. Sammanfattningsvis var det ganska bra val 6 månader in i avtalet och har inte får hem några orimliga räkningar."

June 02, 2017 08:56

"Helt orimligt goda villkor. Priset gick i marken! lyckan upp till Himlen. Min bil började funka min fru kom tillbaka och min döda katt som legat på köks mattan ca 2 veckor återuppstod!!!! Men.....tror jag byter tillbaka till ELON. gött bolag dock! "

May 16, 2017 08:24

"Hade E:on tidigare och jämfört med detta så var E:on jäkligt dyrt. tycker det har funkat bra med priser kundservice och hela den biten med. "

May 10, 2017 08:25

"Tecknade med sveriges energi i slutet på förra året och det började väldigt dåligt då jag fick ett mycket högre pris än tidigare fakturor. Dagarna efter blev jag uppringd av deras kundtjänst som såg att det hade blivit något fel i just min fakturering och att jag skulle få ersättning för detta. Nu har jag fått min ersättning och elpriserna har aldrig varit såhär låga för min del iallafall. Väldigt nöjd med bolaget som helhet!"

May 09, 2017 08:31

"goa priser, funkar rätt bra"

May 02, 2017 08:31

"Skönt med ett företag som äntligen tar sina kunder seriöst!! Topp!"

April 28, 2017 10:09

"helt ok priser snabb kundtjänst inte haft några problem saknar bara att ha allt på en fraktura ok bolag dock "

April 26, 2017 20:28

"Totalt oseriöst! Att inte vårt land lyckas stänga ner ett så här oseriöst företag visar väldigt tydligt hur lätt det är att bedriva oseriös verksamhet (kriminell) och leva som en kung i Sverige. Med flera hundra anmälningar till Konsumentverket är det helt retarderat att ingen stängt detta företaget. Jag vet inte ens var jag skall börja med att beskriva hur mycket som dom gjort fel i processen men trots det verkar myndigheter ingripa.... jaa, Svensk framtid mina vänner! "

April 25, 2017 07:53

"Oseriöst företag. Som kund kommer du få påhaittade avgifter och dyra avtal "

April 24, 2017 15:49

"Uruselt bolag som tar ut många dolda påslag. Konsumentverket borde titta närmare på detta bolag."

March 29, 2017 09:56

"Jag är jättenöjd med Sveriges Energi!"

March 20, 2017 16:54

"VARNING! VARNING! VARNING! Det ringde på två killar hos mig och sade att de kom från någon myndighet och att jag måste informeras om förändringar som kommer ske i området. Jag frågade om jag MÅSTE släppa in dem, eller om det inte är något viktigt. De sade "JA, vi måste komma in". Sedan satt de i min soffa i 10 minuter och pratade om att de vill sänka priset på min nuvarande elräkning. De sade aldrig någonting om att de var försäljare som tänkte avsluta mitt vanliga elavtal (som jag trivs med). Försäljaren fyllde i formuläret åt mig och bad mig bara skriva på, vilket jag gjorde. Han frågade "är du säker på att du har förstått vad vi har pratat om?" Jag svarade "Ja" eftersom jag förstod att vi hade pratat om att de kom från en myndighet och att de skulle fixa bättre priser åt hyresgästerna, så jag skrev på. När de hade gått och jag insåg vad som hade hänt så ringde jag direkt till deras kundservice. SVERIGES OTREVLIGASTE KUNDSERVICE!!! Jag sade "Hej, jag heter ******* och har precis blivit lurad att skriva på ett kontrakt av era försäljare". Svaret jag fick var "om du blev lurad, varför skrev du på det då?". Jag sade "nu ska du lyssna på mig" och försökte förklara, men kundservicekillen bara pratade i munnen på mig och var JÄTTEOTREVLIG, så jag slängde på luren. Nu sitter jag här och är asförbannad! Ska ringa dem igen imorgon, när det har gått 24 timmar sedan jag skrev på avtalet. Om de inte upphäver avtalet imorgon så kommer jag polisanmäla dem för bedrägeri. Uppenbraligen så räknar de med att de lurade kunderna ska skämmas för mycket för att våga säga att de har blivit lurade att skriva på. JAG SKÄMS INTE, och om de försöker jävlas mer med mig så väntar en lång och utdragen rättsprocess! AKTA ER FÖR SVERIGES ENERGI!!!!!!!!!!!!!! För övrigt så är det uppenbart att deras anställda går in här och ger företaget höga betyg. Vilken normal kund skriver saker som "min elräkning sjänk som Titanic" eller "bästa dealen sedan jag konfirmerade mig". Pinsamt. "

March 13, 2017 09:01

"Blev uppringd för några månader sen och det lät bra så jag hoppade på. Hade inte uppdaterat på ett bra tag. Nu, nästan ett halvår i efterhand, så kan jag konstatera att S.E. är det billigaste jag haft någonsin. Gillar att man kan sätta på och stänga av tilläggstjänsterna hur man vill!"

March 10, 2017 14:52

"Försökte ringa, men fick aldrig tag på dom, tänkte skulle prova, men efter suttit länge i tfn så inser jag att klarar man inte av kundservice så klarar man inte av resten heller."

March 08, 2017 16:49

"Haft Sveriges Energi i ett par år nu. Har inte haft några problem än och antar att det är ett gott tecken. Letade efter ett avtal med lägre månadsavgift så att jag skulle kunna använda prisgarantin. Efter nån timme av letande så gav jag upp. 55 kr i månaden är ju inte direkt nått att tjabba om ändå"

March 03, 2017 09:27

"Inte absolut billigast på marknaden men lyckades ändå sänka en bra bit med prisgarantin. Bra service!"

March 02, 2017 10:01

"Det här avtalet hade de perfekta villkoren för mig! 12 månaders bindningstid och bara 1 månads uppsägningstid, vilket är jättebra då jag bara ska bo i finspång i 1 år. Riktigt bra priser med vilket alltid är ett plus i kanten för mig."

March 01, 2017 16:29

"Hej! TECKNA INTE AVTAL MED DETTA BOLAG!!!!!!!! De går ut med ett bra pris. Men har sedan 3 mån uppsägningstid. Naturligtvis missade jag det. Ringde i 30 min igår och fick inget svar. Kom fram idag och nu är det den 1/3. Vilket innebär att det i praktiken är 4 mån uppsägningstid. Under denna period på 4 mån kommer därför min el att bli svindyr då de på 12 mån förfallodagen naturligtvis höjde priset rejält. Kommer via alla mina kanaler att avråda ifrån att teckna avtal med detta bolag! "

February 23, 2017 09:46

"Förtaget varken svarar på telefon eller mail, brev. Ständig telefonsvarare, kan sitta i timmar med samma upprepande. tack för att ni väntar......., sedan alla våra handläggare upptagna vi svarar så fort vi kan , osv. Har försökt i över ett år utan resultat. Varning, varning"

February 17, 2017 11:54

"Bra priser och är supernöjd!"

February 13, 2017 16:16

"Var extremt skeptisk till SE från början men min kusin övertalade mig till att gå med på ett år, och med tanke på mina elpriser det senaste året så lär jag stanna kvar för evigt, haha! "

January 17, 2017 09:25

"De ringer efter man blivit kund och frågar om de kunde skicka info om de kringtjänster de erbjöd kring el abonnemanget, jag svarade att de fick skicka info om dessa tjänster. En vecka senare fick jag en "försäkringsbekräftelse" skickad till mig med avtal och där de tackar för förtroendet och att jag tecknat deras försäkringar. Varning för dessa, riktig bedrägeriverksamhet. "

January 06, 2017 11:35

"Enkelt och billigt"

December 31, 2016 01:11

"Bara bluff varför får de ens existera?"

December 28, 2016 16:08

"GRATTIS till dig som tecknat avtal med sveriges energi! Ett kliv närmare till att bli miljonär"

December 27, 2016 11:28

"Brukar vanligtvis vara rätt skeptisk till telefonförsäljning men pratade med en jättetrevlig tjej, allt gick jättesmidigt! Bra service och pris"

December 23, 2016 18:10

"Var lite skeptiskt i början när de ringde mig! Men måste säga tack att de övertala mig blev halva kostnaden för mig!"

December 21, 2016 14:32

"Fruktansvärt otrevlig och hetsig säljare! Inget förtroende för bolaget! Ingen åsikt om priset men jag betalar gärna mer för service!"

December 16, 2016 10:18

"Helt underbart, förändrade mitt liv. Elräkningen sjönk som Titanic! Rekommenderar detta företagen starkt. Världsklass på allt!"

December 16, 2016 08:56

"Valde till till tjänsten Bra miljöval. Jättenöjd. Fint som snus "

December 13, 2016 10:28

"Fick ett samtal av en Henrik som hjälpte mig till att få det lägsta möjliga priset. Mkt nöjd kund. Rekommenderas varmt"

December 12, 2016 16:53

"Bästa dealen jag kommit över sen jag konfirmerade mig. Totalt fläckfritt!! Helt underbart."

December 10, 2016 21:49

"De avslutade mitt tidigare avtal innan uppsägningstiden var slut, så jag blev tvungen att betala avgift för avtalsbrott från mitt gamla bolag, och SverigesEnergi vägrade ersätta detta. "

December 09, 2016 11:15

"Bra service och bra pris till och med telefonförsäljaren var trevlig "

December 08, 2016 10:24

"Världsklass! ALLT NYTT ÄR BRA! "

December 07, 2016 10:37

"Påträngande säljare, respektlöst beteende. Vill inte bli kund hos Sveriges energi."

December 05, 2016 11:43

"Underbart säljteam och fantastisk kundservice. Har använt mig av prisgarantin ett flertal gånger. Borde tecknat detta långt mycket tidigare! Rekommenderas varmt. "

October 13, 2016 10:10

"Säljaren talar endast om att det barakostar 35:-/månad. Dom har INGA andra avgifter. Frågar man om kW-priset ingår, svarar dom undvikande alltså som jag sa BARA 35:-/månad. Kollar ders hemsida blir det dyrar än avtalet med Kraftringen."

September 20, 2016 17:18

"Knackar på, klampar in och påstår sig vara från en ny energimyndighet och ska informera om förändringar som kommer att ske i området... Lovar att de inte ska sälja något, men några sekunder senare vill att man ska skriva under ett avtal där man blir deras kund istället. Försökte köra ut försäljaren i nästan en timme innan han gav sig av."

August 22, 2016 19:03

"Känner mig lurad. Letade billigt elbolag via Elskling. Dessa var billigast för tillfället. Men akta er!! De har vidriga villkor som är viktiga att läsa. Om du missar att säga upp avtalet i god tid innan det löper ut, blir du bunden och om du byter elleverantör varnar de inte för att avtalet plötsligt är bundet och de tar ut avgifter för avtalsbrott. De varnar inget om att du har bundet avtal, utan de låter dig gärna byta och sedan kommer notan över avtalsbrott! Undvik!"

May 30, 2016 13:04

"FANTASTISKA VILLKOR! Har aldrig haft en så låg elräkning."

April 13, 2016 09:48

"Jag har SverigesEnergi idag, de har väldigt trevligt bemötande och ringde även för att sänka ner min fasta månadsavgift förut! bara plus!! "

April 12, 2016 17:14

"Jag har Sveriges energi i dagsläget, de har en väldigt bra kundserice och säljavdelning. Jag hade bara spara tidigare och blev tilldela möndals energi, som hade väldigt höga priser"

March 22, 2016 18:30

"Fick en avgift på 500:- för brutet avtal när vi sa upp avtalet med dem!? Kan det vara så att de tar tillbaka rabatten som vi fick när vi tecknade avtal med dem? Det var inget tal om att det var ett lån!! Oseriöst skojarföretag. Avråder definitivt alla från att gynna sådana här oseriösa företag!"

March 22, 2016 10:30

"Försäljaren lovade dyrt och heligt ett visst pris men när fakturorna kommer så är det ett annat högre pris. De hänvisar till missförstånd! Rena hästhandlarfasonerna tyvärr. Teckna inte avtal med dem!"

March 01, 2016 15:42

"Blev lurad att jag skulle få billigare månadspris. Gick från 280-300kr per månad hos Sollentuna Energi, till att idag få betala 700kr. Bra blåsning."

October 21, 2015 14:29

"Sveriges Energi och nuvarande elbolag var överens om avtalets slutdatum för övertagande. Ändå debiteras mig, avgift för brutet avtal. "

October 02, 2015 18:53

"Fick en slutfaktura på nyttjad el samt på 500 kr i avgift för brutet avtal. Ett avtal som de sålde på mig via telefon. Hade inte läst det finstilta ordentligt. De informerade så klart inte när de sålde tjänsten på telefon om att det skull bli en avgift om man bytte elbolag. Riktigt ruttet."

September 21, 2015 15:34

"Dålig service på tele lång uppsägning 6 månader icke räknekunnig personal på supporten då jag sa upp mitt abonemang för över 6 månader sedan och skulle ändå betala en slutfaktura på 1000 kr för brutet avtal samt att jag få påminnelse på den fakturan långt efter jag sagt upp de "

September 14, 2015 20:12

"Man skickar ut delgivningsman för faktura som betalats sedan mer än en månad tillbaka och debiterar avgifter för detta. När man säger upp avtalet har man särskilda villkor med minst 3 månaders uppsägningstid ! Man är inte billigast när man tar hänsyn till månadsavgiften, inte el till inköpspris !"

December 01, 2014 16:57

"Ringer trots att min mobil är Nixad,självklart spelade Jag in hela samtalet så bevis finns.Tjejen Amanda vart lite ställd när Jag påtalade detta och försökte hitta på lite diverse ursäkter,nä fy för klåpare och lögnare som dessa är."

November 24, 2014 13:01

"Jag gillar deras försäkring Trippelgaranti som lovar att de betalar min elräkning i 6 månader om jag skulle bli sjuk eller arbetslös. Det känns som en trygghet för mig, då man aldrig vet vad som händer i framtiden."

September 24, 2014 15:04

"Min första faktura har inte kommit mig till del. Daterad 11 augusti 2014. Det var det första fakturar på ett nytecknat avtal. Idag fick jag ett inkassokrav från Visma. Trots att jag ringde både Visma, som hänvisade till er vidhåller ni att jag har fått fakturan och att jag skall betala inkassoavgifter mm. Dålig hantering. Jag har nu sagt upp vårt avtal med omedelbar verkan och kommer att betal fakturan på 299:-, men inget annat. Jag tar processen med kostnaderna som följer, men jag tror att er förlust blir ganska ansenlig. Tappad kund + egna kostnader + min advokats kostnader. Vänligen Lars-Arvid Skoog"

Grundinformation om SverigesEnergi elförsäljning AB

SverigesEnergi

Kontaktinformation

SverigesEnergi elförsäljning AB
Org. Nr: 5568942808
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.sverigesenergi.se
Telefon: tel:
Epost: kundservice@sverigesenergi.se
Box 1231, 171 24 Solna

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.