Jämför Sölvesborgs Energi AB

Sölvesborgs Energi AB ligger på plats 11 bland alla elbolag med ett snitt på 3.6 i betyg och har 1 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess kundbemötande, styrkan dess tjänsteutbud. Baserat på 4 betyg.

Solvesborgs-Energi
Betygsätt Sölvesborgs Energi AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

December 14, 2014 07:40

"Otroligt enkelt att byta elbolag som att byta bank faktiskt )enkelt & personligt plus att jag fick hela 500 kr att spendera på Elgiganten nu i Juletid. Rekommenderas varmt! Anders Johansson Eskilstuna"

Grundinformation om Sölvesborgs Energi AB

Solvesborgs-Energi

Kontaktinformation

Sölvesborgs Energi AB
Org. Nr: 5565288098
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.solvesborgenergi.se
Telefon: 0456816880
Epost: info@solvesborgenergi.se
, 29480 SÖLVESBORG

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.