Jämför Öresundskraft Marknad AB

Öresundskraft Marknad AB ligger på plats 17 bland alla elbolag med ett snitt på 3.5 i betyg och har 1 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess kundprocesser. Baserat på 5 betyg.

Oresundskraft
Betygsätt Öresundskraft Marknad AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

November 10, 2014 22:07

"Jag skulle få 350 kronor avdrag på första fakturan om jag bytte till dem, så nu har jag bytt. Hoppas jag bli nöjd. Trevlig säljare i vilket fall."

Grundinformation om Öresundskraft Marknad AB

Oresundskraft

Kontaktinformation

Öresundskraft Marknad AB
Org. Nr: 5565197679
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://oresundskraft.se
Telefon: 0424903200
Epost: info@oresundskraft.se
Box 642, 25106 HELSINGBORG

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.