Jämför Mellanskånes Kraft AB

Mellanskånes Kraft AB ligger på plats 94 bland alla elbolag med ett snitt på 2.9 i betyg och har 1 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess kundbemötande. Baserat på 6 betyg.

Mellanskanes-Kraft
Betygsätt Mellanskånes Kraft AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

March 26, 2019 20:09

"svin dyrt, regelbunden strömavbrott, gammal ledningar detär en riktig skit bolag, knappt 6000kr om året fastavgift, därför att man har en annan el leferantör. "

Grundinformation om Mellanskånes Kraft AB

Mellanskanes-Kraft

Kontaktinformation

Mellanskånes Kraft AB
Org. Nr: 5565042362
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.mskraft.se
Telefon: 045162000
Epost: info@mskraft.se
Box 112, 24040 TJÖRNARP

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.