Jämför Elverket Vallentuna El AB

Elverket Vallentuna El AB ligger på plats 14 bland alla elbolag med ett snitt på 3.5 i betyg och har 1 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess kundbemötande. Baserat på 3 betyg.

Elverket-Vallentuna-El
Betygsätt Elverket Vallentuna El AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

September 28, 2014 15:40

"Vi fick problem med elförsörjningen söndag och ringde till Elverket jourtjänst. Mkt trevligt bemötande och vi blev lovade en jour-ptr inom en timme! Gubbarna kom och var mkt hjälpsamma o fixade felet som var ngt i skåpet vid gatan. Stort tack för förnämlig hjälp!! Pierre på Bergvägen."

Grundinformation om Elverket Vallentuna El AB

Elverket-Vallentuna-El

Kontaktinformation

Elverket Vallentuna El AB
Org. Nr: 5564735107
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.elverket.se
Telefon: 0851451450
Epost: kundservice@elverket.se
Box 36, 18621 VALLENTUNA

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.