Jämför Elhandel i Stockholm AB

Elhandel i Stockholm AB ligger på plats 75 bland alla elbolag med ett snitt på 3.0 i betyg och har 1 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess tjänsteutbud. Baserat på 5 betyg.

Betygsätt Elhandel i Stockholm AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

October 21, 2015 15:54

"De har kortat kredittiden för betalning av fakturor från ursprungligen 30 dagar till 15 dagar. Men de är inte snabba med att skicka fakturor så i praktiken kan det vara 9 dagar. Det har gjort att jag flera gånger har fått betala 60.- i förseningsavgift. "

Grundinformation om Elhandel i Stockholm AB

Kontaktinformation

Elhandel i Stockholm AB
Org. Nr: 5566713334
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: /elbolag/ETC-Elhandel-Stockholm
Telefon: tel:
Epost:
Box 4430, 102 68 Stockholm

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.