Jämför Göteborg Energi Din El AB

Göteborg Energi Din El AB ligger på plats 46 bland alla elbolag med ett snitt på 3.2 i betyg och har 7 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess tjänsteutbud. Baserat på 21 betyg.

Din-El
Betygsätt Göteborg Energi Din El AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

November 01, 2018 15:47

"Höga avgifter, straffavgift för att byta abonnemang men kanske värst av allt att en bara något försenad räkning skickas omedelbart till inkasso utan att det kommer en påminnelse först. Denna inkasso lägger på en orimlig tilläggskostnad och ett mycket kort datum. Detta är ett oseriöst företag!"

May 25, 2016 15:51

"Ville verkligen varna folk för Göteborgs Energi efter att det blev mycket dyrt för mej. Nu har jag bytt bolag och kan andas ut. Detta är ett skandalbolag dessutom och gillar ni korruption, olagligheter, skräckvälde enligt rikstidningar , var så god."

May 25, 2016 12:51

"jag får inte faktura från de och inte påminnelse heller, men jag får faktura från inkasso med krav på mer betalning. Jag ringde men samtalet kan inte kopplas till någon, och jag bad flera gångar att jag vill att fakturan ska skickas med e-post, men ingen reagerar. De är dåliga "

February 17, 2015 19:59

"Jag har just nu avtal med Gbg Energi som innehåller; 0kr månadskostnad, 0kr i fakturaavgift samt el till spotpris. Oslagbart, eller?"

November 18, 2014 09:07

"Bra kundservice i alla fall, de hjälpte mig när jag inte fattade vad som var vad på min första faktura på el nånsin. :) Jag har precis flyttat hemifrån. Jonathan, Kungsbacka"

November 05, 2014 18:56

"Jag har varit kund hos dem ett bra tag och det känns som att dom bryr sig. Har haft en del kontakt med deras kundservice och jag har aldrig fått vänta i långa köer och inte nog med att jag fick bra hjälp med mitt ärende men dom tog sig också tid att hjälpa mig göra ett konto på deras web. Autogiroblanketten jag fick hemskickad hade han jag snackade med redan fyllt i allt själv så att jag skulle slippa. Detta är några av de saker som gör att jag kommer fortsätta vara kund hos detta elbolag. Dom gav mig det lilla extra."

October 23, 2014 15:00

"Bra Kampanjepriser på Elskling!"

Grundinformation om Göteborg Energi Din El AB

Din-El

Kontaktinformation

Göteborg Energi Din El AB
Org. Nr: 5565724696
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.dinel.se
Telefon: 0313464000
Epost: kundservice@dinel.se
Box 88, 40121 GÖTEBORG

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.