Jämför Bixia AB

Bixia AB ligger på plats 53 bland alla elbolag med ett snitt på 3.2 i betyg och har 9 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess avgifter, styrkan dess kundbemötande. Baserat på 24 betyg.

Bixia
Betygsätt Bixia AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

October 16, 2017 01:17

"Insåg precis hur dyra dom är när man får en elräkning på 200 för en månad, och då har lägenheten stått tom!! Endast frys som varit igång. Besviken."

November 15, 2016 13:58

"Är möjligtvis lite partisk men också väl insatt. Bixia kan precis som ingen av alla de andra aktörerna på marknaden garantera att de är billigast jämt (glöm inte att det är ören det handlar om och sällan några stora pengar åt något håll) det de dock kan garantera är att kunden är i trygga händer hos ett företag som inte bara tar ett stort ansvar för miljön utan också jobbar helt utan mellanhänder och har en rak och tydlig kommunikation med sina kunder. KEEP UP THE GOOD WORK!"

September 27, 2016 14:50

"Lika bra som alltid. Har varit i kontakt med Bixia många gånger och blir alltid lika bra bemött. Många elbolag lovar guld och gröna skogar i form av lågt pris, men i slutändan blir det ungefär samma sak. Därför hållar jag mig till Bixia i fortsättningen."

April 01, 2016 14:23

"Har haft Bixia tidigare och bytte sedan efter att en säljare ringde och lovade ett billigare pris. Efter ett par fakturor insåg jag att Bixia hade ungefär samma pris och hade dessutom mycket bättre service."

January 13, 2016 16:32

"Visst önskar man alltid att priset är gratis men jag tycker att Bixia känns stora, trygga och ansvarstagande. De är inte billigast men absolut inte dyrast och de redovisar alla avgifter istället för att baka in ören här och där och smussla så man blir lurad. Bixia för livet - det är givet!"

December 21, 2015 09:23

"jag tycker att kw/h är för hög, undrar om det finns en lägre energitaxa?"

November 21, 2014 07:01

"Jag beställde Bixias aware clock (väldigt dyr) men tror faktiskt att vi kommer ha tjänat in det snart då hela familjen tycker det är roligt att försöka använda så lite el som möjligt då det är lätt att följa förbrukningen. Vi har allihop installerat appen på våra telefoner och har numera full koll på elförbrukningen"

October 23, 2014 14:53

"Bixia har jag hört ska vara bra. Ringde en trevlig säljare och erbjöd ett bra pris!"

October 23, 2014 14:41

"Bra kundservice men lite dyra avtal om man inte är med på när avtalet löper ut. "

Grundinformation om Bixia AB

Bixia

Kontaktinformation

Bixia AB
Org. Nr: 5565442638
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.bixia.se
Telefon: 0771161718
Epost: info@bixia.se
Box 1510, 58115 Linköping

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.