Jämför 7H Kraft AB

7H Kraft AB ligger på plats 3 bland alla elbolag med ett snitt på 3.9 i betyg och har 2 kommentarer från besökare. Elbolagets svaghet är dess kundprocesser, styrkan dess kundbemötande. Baserat på 5 betyg.

7H-Kraft
Betygsätt 7H Kraft AB, nu

Se alla bolags betyg

Sammanvägda Betyg

Loading...

De genomsnittliga betygen inom ovanstående områden är baserade på samtliga lämnade betyg, där 1 är sämst och 5 är bäst.

Kommentarer

July 26, 2018 10:11

"När Klimpa tog över hela flytvästsmarknaden 1992 blev det ju snadlådenivå i på hela styrelsen. Han gjorde många val som försämmrade våran framgång inom det hära med att liksom........aa helt enkelt tillverka och sälja flytvästar. Införde nya flytkriterier, plastgarantier och lovade kunden en refund om västen helt plöttsligt skulle sluta fungera och personen mot förmodan skulle överleva. så därför lämnade jag branschen och började syssla med åsk-skådning mycket kul att se när det blixtrar och dundrar och den biten där du vet a där med va. Så nu när det varit åskfritt här i Leksand i ungerfär 92 månader har jag och min gamle vän Hektor Kompa Plyddplass vänt oss mot framtidens företag Tjofräs & Dylikt. jäkla bra tjänster må jag sig så sig å sig. aaa haj va. "

June 05, 2017 12:21

"Genuint trevliga o sakliga. Sponsrar också föreningar i området. Bra samarbete med nätoperatören Sandared-Sandhults ek. förening"

Grundinformation om 7H Kraft AB

7H-Kraft

Kontaktinformation

7H Kraft AB
Org. Nr: 5565258075
Elpriser: Aktuella elpriser
Hemsida: http://www.7hkraft.se
Telefon: 0321532323
Epost: info@7hkraft.se
Box 123, 52323 ULRICEHAMN

Tillbaka till alla bolag

Dela ditt betyg med dina vänner

Tillbaka till alla bolag

Användarvillkor för jämförelsen

Vi kan inte garantera att informationen om elbolagen och deras elavtal alltid stämmer och är uppdaterade på denna webbsida. Vi ansvarar heller inte för individers inlämnade kommentarer och betyg. Vi rekommenderar att man alltid säkerställer att informationen stämmer om viktiga beslut ska tas baserat på den. Uppgifter om elbolagens priser, kontaktuppgifter och beytg på denna webbplats är endast avsedd som allmän information och utgör inte rådgivning. Användandet av materialet sker på användarens egen risk. Sumer ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma med anledning av användningen av denna jämförelse.