Tack för all feedback!

August 25, 2016 16:29

I förra nyhetsbrevet i juni 2016 uppmanade vi alla sumers att vara med och påverka utvecklingen av vår nya app. Och vilket gensvar vi fick, tack för det! Helt klart finns det ett sug efter både verktyg och tjänster som tar ett helhetsgrepp kring privatekonomin. Ni vill ha översikt, enkelhet och effektivitet - utan att behöva involvera kostsamma ekonomiexperter eller komplicerade budget- eller bokföringsprogram. Och framför allt – det måste vara tillgängligt direkt i mobilen.

Hela 65,5 % av er saknar en app eller mobilanpassad webbsida för att kunna hantera avtal, se aktuellt pris och registrerade elanläggningar. Även möjligheten att kunna jämföra elförbrukning, till exempel se om ens lägenhet eller villa förbrukar mer eller mindre el än genomsnittet, var en fråga som fick positivt gensvar. Hela 74,1 % av er ansåg att det var intressant eller mycket intressant med en sådan funktion.

Vi tar med oss den input ni har gett oss, och vi fortsätter utvecklingsarbetet. Målet är att du på ett och samma ställe ska kunna optimera, få översikt och kontroll över din ekonomi. Och du, undersökningen är fortfarande öppen. Har du ännu inte gett oss dina synpunkter, klicka här.

Eva-Lotta Persson, VD Sumer