Sumers VD: Snart kommer vår ekonomiapp!

June 09, 2016 16:11

Eva-Lotta Persson går hårt åt alla pappershögar och uppmanar alla sumers att vara med i utvecklingen av Sumers nya app för den moderna konsumenten.

Vi vet alla hur det är: låne-, el-, försäkrings- och pensionsavtal hamnar i bästa fall i en pärm, ibland i en hög på skrivbordet eller i en hylla i väntan på att sorteras in. Ibland rent av i papperskorgen. Hur såg avtalet man tecknade egentligen ut? När man väl hittat alla dokument är det svårt att sätta sig in i avtalsvillkor och göra en korrekt jämförelse mellan olika bolag. För att inte tala om att få till en kvalitativ prisjämförelse. Mycket runt de finansiella hushållsavtalen är komplicerat, tidskrävande att sätta sig in i och därmed också mördande tråkigt.

Tänk om man istället via en app kunde hantera alla sina avtal direkt i sin smartphone. Och att man i samma app även kunde få kontroll över andra delar av sin privatekonomi, som kategorisering av transaktioner från bankkonton och kreditkort.

Helt enkelt göra sin privatekonomi tillgänglig och kul.

Sumer antar en utmaning: vi ska förverkliga det här!

Just nu arbetar vi med att ta fram en första versionen av appen och allt kommer inte att finnas med från start, men vi jobbar långsiktigt och kommer i olika steg förbättra funktionerna. Vi ser det som en ständig utvecklingsprocess och i den vill vi engagera alla våra sumers. Vad skulle du vilja se i appen? Utmana oss, skräm oss, involvera katten och hunden, gå utanför boxen, provocera, bli kreativ, ställ krav och tänk annorlunda.

Säg din mening! Vi behöver dig!

Klicka här för att komma till enkäten där du kan lämna dina synpunkter. Tack för ditt engagemang.

Eva-Lotta Persson, VD för Sumer